23/02/2017

Novateca lansează Programul de Granturi pentru Biblioteci și ONG-uri în Dezvoltare Comunitară Colaborativă

Programul Novateca lansează Programul de Granturi pentru ONGuri și Biblioteci în Dezvoltare Comunitară Colaborativă pentru a încuraja stabilirea sau fortificarea parteneriatelor durabile între biblioteci publice și ONGuri, prin crearea serviciilor moderne de bibliotecă corespunzătoare necesităților și intereselor din comunități.

Aceasta reprezintă o oportunitate importantă pentru bibliotecile publice de a intensifica colaborarea cu organizațiile non-guvernamentale în dezvoltarea și implementarea unor servicii inovatoare, durabile și fiabile, care vor contribui eventual la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

Programul este deschis organizațiilor non-guvernamentale naționale, regionale și locale, și bibliotecilor publice din rețeaua Novateca, care vor colabora în planificarea și implementarea comună a serviciilor moderne de bibliotecă ce corespund următoarele arii:

  • Bunăstare economică și angajare în cîmpul muncii prin educarea tinerilor și adulților;
  • Implicare civică prin incluziune digitală;
  • Egalitatea de gen și abilitarea femeilor și fetelor.

Novateca urmărește să susțină parteneriate care vor contribui la dezvoltarea comunitară colaborativă, și va accepta în mod prioritar aplicații ce presupun servicii destinate beneficiarilor de vârstă activă (18 – 64 ani) și includ utilizarea tehnologiei digitale moderne drept componentă obligatorie.

Pentru mai multe detalii referitor la eligibilitate și procesul de aplicare, vă rugăm să consultați pagina Granturi de pe site-ul Novateca http://www.novateca.md/ro/press/item/938-programul-de-granturi-pentru-biblioteci-si-ong-uri.

Orice întrebări referitor la Programul de Granturi pentru Biblioteci și ONG-uri în Dezvoltare Comunitară Colaborativă, pot fi direcționate la adresa electronică Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: [email protected]

Creare si promovare site