07/03/2017

Novateca anunță deschis Procesul de Aplicare la cea de-a 2-a etapă a Campaniei de Promovare a Bibliotecilor Publice „Ne Vedem la Bibliotecă!”

Novateca se bucură să anunțe lansarea procesului de aplicare la cea de-a 2-a etapă a Campaniei Naționale de Promovare a Bibliotecilor Publice „Ne vedem la bibliotecă!” Această etapă promite a fi una distractivă și captivantă atât pentru bibliotecari, cât și pentru utilizatori și să sporească vizibilitatea eforturilor și muncii prețioase depuse zilnic de bibliotecile modernizate din Moldova. Obiectivul acestei etape este de a atrage utilizatori noi la bibliotecă și a informa membrii comunității despre serviciile și oportunitățile de care pot beneficia GRATUIT la bibliotecile din țară!

Această inițiativă este deschisă pentru:

  • Bibliotecile naționale, municipale, raionale, orășenești (în continuare, Biblioteca Lider) împreună cu rețelele de biblioteci locale;
  • Centrele de Formare vor fi facilitatorii inițiativelor la nivel local.

NB! Bibliotecile locale pot aplica împreună cu Biblioteca Lider (bibliotecile naționale, municipale, raionale, orășenești).

Etapa II a campaniei se va desfășura în perioada aprilie – octombrie 2017 și va fi structurată în 6 categorii tematice care pun în lumină câteva din cele mai populare și reușite servicii oferite de bibliotecile publice din rețeaua Novateca:

  • Aprilie – Incluziune digitală
  • Mai – Familie
  • Iunie – Educația non-formală pentru copii/ tineri
  • Iulie – Sănătate
  • Septembrie – Creștere economică
  • Octombrie – Agricultură

Programul Novateca va oferi toate materialele necesare pentru a asigura participarea Dvs. în cadrul campaniei și implementarea serviciilor moderne de bibliotecă! Entuziasmul și dorința Dvs. de a atrage noi utilizatori și a organiza servicii interesante pentru locuitorii din comunitățile Dvs. garantează succesul acestei etape!

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați Departamentul Comunicare la adresa de email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Perioada de aplicare pentru prima categorie tematică - Incluziune Digitală - este 7-21 martie!

Pentru mai multe detalii despre procesul de aplicare, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:
CAMPANIA DE PROMOVARE A BIBLIOTECILOR PUBLICE DIN MOLDOVA „NE VEDEM LA BIBLIOTECĂ!” (etapa II)

roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: [email protected]

Creare si promovare site