03/05/2017

Runda 2 a Fondului de Dezvoltare a Bibliotecii Moderne este deschisă

Novateca lansează ce-a 2-a rundă în cadrul Fondului de Dezvoltare a Bibliotecii Moderne!

Această inițiativă are drept scop susținerea continuă și răspândirea serviciilor moderne de bibliotecă implementate cu succes de bibliotecile din rețeaua programului, încurajarea transferului de cunoștințe, experiență și bune practici, precum și oferirea oportunităților pentru dezvoltare profesională, consolidarea rețelei de biblioteci și fortificarea parteneriatelor cu bibliotecile publice.

Grupurile profesionale de bibliotecă și partenerii acestora pot să participe la această inițiativă și să beneficieze de suport pentru:

Vă încurajăm să transmiteți aplicațiile dumneavoastră pentru:

  • replicarea serviciilor moderne de bibliotecă;
  • participarea la evenimente profesionale și vizite de studiu (individuale/de grup, locale/internaționale);
  • organizarea evenimentelor și activităților regionale (evenimente și întruniri regionale, târguri, conferințe cu participarea grupurilor profesionale din domeniul bibliotecar, autorităților publice locale, partenerilor publici și privați, grupurilor Friends of the Library, etc.)
  • oferirea serviciilor de consultanță (organizarea instruirilor și atelierelor de lucru specializate, sau a altor inițiative similare de dezvoltare profesională);

Prin intermediul Fondului de Dezvoltare a Bibliotecii, Novateca va oferi suport pentru dezvoltarea profesională a bibliotecarilor și transformarea continuă a bibliotecilor în instituții comunitare unde fiecare, indiferent de vârstă și ocupație, se bucură de acces gratuit la tehnologii moderne și servicii inovatoare de bibliotecă proprii nevoilor moderne de informare.

Așteptăm aplicațiile dumneavoastră la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , pînă pe 16 mai 2017.

Pentru a descărca formularul de aplicare și a afla mai multe detalii despre Fondul de Dezvoltare a Bibliotecii Moderne, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:

https://novateca.md/ro/for-public-libraries/oportunitati-pentru-bibliotecari/fondul-de-dezvoltare

roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: [email protected]

Creare si promovare site